Toitlustamine (ajutiselt)

 

pärast 1. tundi  - 1а, 1b, 1d, 1е, 1с, 2а, 2b, 2d, 2e
pärast 2. tundi  -  2с, 3а, 3b, 3d, 3е, 3с, 3m, 4a, 4b
pärast 3. tundi  -  4v, 4с, 4e, 5а, 5b, 5с, 5v, 6a, 6b, 6c
pärast 4. tundi  - 7а, 7b, 7v,7c, 8a, 8b, 8v 
pärast 5. tundi  - 9а, 9b, 9v, 9g, 10, 11, 12

 

Menüü: 12.02.2018 - 16.02.2018

Esmaspäev, 12.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Ahjuviinerid

70

8,4

11,55

5,25

163,4

2. Täistera makaronid, keedetud

80

3,33

2,33

18,89

112,8

3. Tatrapuder,sõmer

70

2,21

2,34

12,3

81,3

4. Porgandisalat mahlaga

50

0,63

0,2

4,99

24,9

5. Hiinakapsasalat tomati ja maisiga

50

0,77

2,64

3

40

6. Õuna sektorid

150

0,3

0,54

28,5

123,1

7. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

8.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

9. Leiburi Rukkileib, täistera.

35

2,24

0,28

18,69

88,4

10. Kodune sepik (Leibur)

20

1,94

0,6

8,42

48,1

 

26,46

25,7

124,91

859,7

Teisipäev, 13.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Rassolnik 

300

6,72

10,28

23,12

218

2. Pannkoogid koduaiamoosiga

120

5,61

9,42

34,11

250,5

3.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

5. Leiburi Kaerasepik 

30

2,88

1,23

12,93

76,3

 

23,73

26,38

96,78

739,4

Kolmapäev, 14.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Hakklihakaste

120

11,83

8,35

4,82

145,9

2. Tatrapuder,sõmer

70

2,21

2,34

12,3

81,3

3. Keedetud makaronid

70

2,68

1,96

17,67

101,7

4. Hiinakapsasalat porruga ja ürdikastmega 

50

0,79

1,67

3,42

32,8

5. Aedvilja toorsalat (tomat,paprika, hiinakapsas,kurk, till) 

50

0,52

1,63

3,7

32,5

6. Jook värsketest marjadest ja puuviljadest 

200

0,21

0,1

23,8

99,4

7.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

8. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

9. Leiburi Kaerasepik 

10

0,96

0,41

4,31

25,4

10. Koolipuuvili PRIA toetusel: õun

         
 

27,72

21,91

96,64

713,6

Neljapäev, 15.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kalaburgerid

70

8,74

8,32

10,1

154,7

2. Külm hapukurgikaste

50

1,09

5,8

4,48

76,7

3. Kartulipüree

100

1,98

1,52

14,14

80,2

4. Sõmer riis

50

1,14

2

13,31

77,8

5. Hapukurgi-peedisalat

50

0,83

1,87

4,58

39,6

6. Porgandi-pirni-paprikasalat mahlaga

50

0,4

0,18

4,3

20,9

7. Suvemarja tee 

200

0

0

13,48

55,3

8.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

9. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

10. Leiburi Kaerasepik 

10

0,96

0,41

4,31

25,4

 

23,65

25,54

95,32

725,3

Reede, 16.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kodunepraad sealihaga

280

12,45

15,72

27,03

308,1

2. Hapukapsasalat rohelise sibulaga

50

0,47

2,6

2,72

37,3

3. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga

50

0,53

2,11

2,43

31,7

4. Piparmünditee 

200

0

0

13,47

55,2

5. Mandariin

120

0,24

0,12

11,52

49,3

6.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

7. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

8. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

 

24,13

26,81

92,41

727,1

 

Keskmine:

25,14

25,27

101,21

753,02

 

 

 

Menüü: 12.02.2018 - 16.02.2018

 

Esmaspäev, 12.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Pastaroog  hakkliha-ja köögiviljadega

250

14,13

11,09

40,33

326,4

2. Külm kaste

30

0,87

0,51

2,84

20

3. Värske tomat

25

0,18

0,05

0,93

5

4. Mustsõstrajook

200

0,2

0,07

13,23

55,7

5. Triinu rukkileib (Leibur)

25

1,3

0,38

11

53,9

 

16,67

12,1

68,32

461

Teisipäev, 13.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Lihafrikadellid hapukoore kastmes

125

7,61

14,36

6,97

193,3

2. Keedetud kartul

150

2,87

0,16

25,23

116,7

3. Porgandi - ananassisalat

30

0,27

1

2,53

20,8

4. Õunakompott

200

0,04

0,06

16,91

70,1

5. Leiburi Tatraleib

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

12,71

15,82

67,66

476,6

Kolmapäev, 14.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Piima-makaronisupp

300

12,77

9,38

58,49

379,4

2. Võileib singi ja kurgiga

60

5,5

6,23

15,04

142,1

3. Kakao

200

3,44

3,16

13,82

100,2

4. Leiburi Tatraleib

25

1,6

0,2

13,35

63,2

 

23,32

18,96

100,71

684,8

Neljapäev, 15.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kodune kotlet (kalkuni-ja sealihast, kohapeal valmistatud)

80

11,75

4,91

4,32

111,5

2. Tatrapuder,sõmer

150

4,74

5,01

26,37

174,2

3. Hapukoorekaste

30

0,5

2,21

1,29

27,9

4. Peedisalat (peet, õlikaste)

30

0,5

1,26

3,01

26,1

5. Piparmünditee 

200

0

0

13,47

55,2

6. Jassi must seemneleib (Eesti Pagar)

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

19,41

13,64

64,47

470,8

Reede, 16.02.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Pilaff sealihast 

250

12,44

15,01

40,5

356,6

2. Tomati - hapukurgi salat

50

0,44

1,61

1,44

22,7

3. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

4. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

14,85

16,88

72,22

513,9

 

Keskmine:

17,39

15,48

74,68

521,44