Toitlustamine (ajutiselt)

 

pärast 1. tundi  - 1а, 1b, 1d, 1е, 1с, 2а, 2b, 2d, 2e
pärast 2. tundi  -  2с, 3а, 3b, 3d, 3е, 3с, 3m, 4a, 4b
pärast 3. tundi  -  4v, 4с, 4e, 5а, 5b, 5с, 5v, 6a, 6b, 6c
pärast 4. tundi  - 7а, 7b, 7v,7c, 8a, 8b, 8v 
pärast 5. tundi  - 9а, 9b, 9v, 9g, 10, 11, 12

 

Menüü: 20.11.2017 - 24.11.2017

ESMASPÄEV, 20.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Makaronid hakkliha-ja köögiviljadega

280

15,82

12,42

45,17

365,6

2. Kõrvitsasalat valge peakapsa,õuna ja pohladega

50

0,36

0,09

4,13

19,3

3. Porgandi-küüslaugusalat majoneesiga

50

0,65

1,28

3,94

30,7

4. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

5.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

6. Must rukkileib (Eesti Pagar)

30

1,98

0,38

15,3

74,4

7. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

 

27,38

20,21

102,03

718,5

TEISIPÄEV, 21.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Hapukapsasupp 

280

5,28

12,82

20,74

225,9

2. Lihapirukas

60

6,3

4,1

14,76

124,4

3. Õuna sektorid

150

0,3

0,54

28,5

123,1

4.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Leiburi Eesti rukkileib

30

2,37

0,36

13,95

70,3

6. Kodune sepik (Leibur)

20

1,94

0,6

8,42

48,1

 

22,79

23,62

96,97

710,7

KOLMAPÄEV, 22.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Azuu sealihast kartulitega.

300

12,31

12,9

29,38

291

2. Peedisalat puuviljadega

50

0,71

2,62

4,94

47,5

3. Värske kurgi -tomati-redisesalat

50

0,33

1,28

2,29

22,6

4.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

5. Piparmünditee 

200

0

0

13,47

55,2

6. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

7. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

8. Koolipuuvili PRIA toetusel: valge peakapsas 

         
 

23,79

23,06

85,32

661,8

NELJAPÄEV, 23.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Lõhe kooreses juurvilja kastmes

125

7,78

7,19

6,72

126,3

2. Kartulipüree

150

2,97

2,28

21,21

120,4

3. Hapukapsasalat rohelise sibulaga

50

0,47

2,6

2,72

37,3

4. Porgandisalat mahlaga

50

0,63

0,2

4,99

24,9

5. Õuna sektorid

120

0,24

0,43

22,8

98,5

6. Soe mahlajook

200

0,48

0,06

18,98

80,3

7.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

8. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

9. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

 

23

19,02

112,67

733,1

REEDE, 24.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Pilaff sealihast 

280

13,94

16,81

45,36

399,4

2. Hiinakapsasalat värske kurgi, tilli ja maisiga

50

0,79

2,66

2,78

39,4

3. Hapukurgi-peedisalat

50

0,79

1,62

4,71

37,6

4. Mandariin

120

0,24

0,12

11,52

49,3

5. Suvemarja tee 

200

0

0

13,48

55,3

6.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

7. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

8. Leiburi Kaerasepik 

15

1,44

0,62

6,47

38,1

 

25,71

27,26

110,92

813,7

 

Keskmine:

24,53

22,63

101,58

727,57

 

 

Menüü: 20.11.2017 - 24.11.2017

ESMASPÄEV, 20.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kodunepraad sealihaga

250

11,11

14,04

24,13

275,1

2. Tervisesalat hapukoorega (värsked: õun, tomat, kurk, till, porru,redis,lehtsalat)

50

0,49

0,75

3,65

24

3. Kohv piimaga

200

2,78

1,38

16,94

93,6

4. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

5. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

18,23

17,23

69,36

519,3

TEISIPÄEV, 21.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Hakklihakaste porgandiga 

125

12,24

7,92

4,68

143

2. Täistera makaronid, keedetud

150

6,24

4,38

35,42

211,5

3. Värske kurgi -tomati-redisesalat

50

0,33

1,28

2,29

22,6

4. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

5. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

6. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

7. Küpsis

30

2,49

4,29

20,25

133,1

 

25,18

18,94

101,54

695,7

KOLMAPÄEV, 22.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Praetud kalaburger

70

8,74

8,32

10,1

154,7

2. Teravamaitseline tomatikaste

30

0,63

0,12

6,12

28,8

3. Sõmer riis

150

3,43

5,46

39,97

228,7

4. Hiinakapsasalat värske kurgi ja redisega

50

0,64

2,62

2,1

35,6

5. Mahlajook

200

0,48

0,06

20,88

88,1

6. Leiburi Eesti rukkileib

30

2,37

0,36

13,95

70,3

7. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

 

18,21

17,76

101,73

656,9

NELJAPÄEV, 23.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Mannapuder võiga

250

8,43

6,82

47,58

293,1

2. Võileib munavõiga

80

6,86

10,68

18,79

204,5

3. Mustsõstrajook

200

0,2

0,07

13,23

55,7

4. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

5. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

 

19,33

18,64

104,23

679,9

REEDE, 24.11.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Guljašš sealihast 

125

9,55

12,12

5,68

175,2

2. Keedetud makaronid

150

5,74

4,21

37,86

217,9

3. Värske kurgi -tomati-redisesalat

50

0,33

1,28

2,29

22,6

4. Leiburi Rukkileib, täistera.

30

1,92

0,24

16,02

75,8

5. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

6. Küpsis

30

2,49

4,29

20,25

133,1

 

21,95

22,96

90,72

675,5

 

Keskmine:

20,58

19,11

93,52

645,48