Toitlustamine (ajutiselt)

 

pärast 1. tundi  - 1а, 1b, 1d, 1е, 1с, 2а, 2b, 2d, 2e
pärast 2. tundi  -  2с, 3а, 3b, 3d, 3е, 3с, 3m, 4a, 4b
pärast 3. tundi  -  4v, 4с, 4e, 5а, 5b, 5с, 5v, 6a, 6b, 6c
pärast 4. tundi  - 7а, 7b, 7v,7c, 8a, 8b, 8v 
pärast 5. tundi  - 9а, 9b, 9v, 9g, 10, 11, 12

 

 

Menüü: 16.04.2018 - 20.04.2018

ESMASPÄEV, 16.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Pastaroog  hakkliha-ja köögiviljadega

250

14,13

11,09

40,33

326,4

2. Hiinakapsasalat tomati ja maisiga

50

0,85

2,41

2,71

37

3. Riivitud porgand

50

0,5

0,2

3,85

19,7

4. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

5.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

6. Leiburi Rukkileib, täistera

35

2,24

0,28

18,69

88,4

7. Leiburi Kaerasepik 

20

1,92

0,82

8,62

50,8

8. Meloni lõik ( tk)

1 tk

0,6

0,4

6,2

31,6

 

26,88

20,42

105,27

731,7

TEISIPÄEV, 17.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Oblikasupp sealihaga, munaga

300

6,23

11,79

16,73

203,8

2. Lihapirukas (tk)

1 tk

8,17

6,18

31,18

218,8

3.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Leiburi Rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

5. Leiburi Kaerasepik 

30

2,88

1,23

12,93

76,3

6. Õun   (tk)

1 tk

0,4

0,36

28,5

121,8

 

26,2

25

115,96

815,4

KOLMAPÄEV, 18.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kanafrikassee  juustuga 

125

8,55

12,79

3,59

168,7

2. Sõmer riis

100

2,26

4,39

26,61

159,2

3. Täistera makaronid, keedetud

50

2,08

1,46

11,81

70,5

4. Värske kurgi -tomati-redisesalat

50

0,41

2,08

2,03

29,4

5. Kaalikasalat tomati, rohelise sibula, hiinakapsa ja jogurtikastmega

50

0,71

0,69

3,26

22,6

6. Mustsõstrajook

200

0,2

0,07

13,23

55,7

7.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

8. Leiburi Rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

9. Leiburi Kaerasepik 

30

2,88

1,23

12,93

76,3

10. Koolipuuvili PRIA toetusel: porgand

         
 

25,6

28,15

100,07

777

NELJAPÄEV, 19.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kalaburgerid

70

8,74

8,32

10,1

154,7

2. Kartulipüree

100

1,98

1,52

14,14

80,2

3. Sõmer riis

50

1,13

2,19

13,3

79,6

4. Hapukapsasalat

50

0,46

2,6

2,79

37,5

5. Valge redisesalat õuntega- ja hapukoorega

50

0,56

0,91

2,8

22,3

6. Jook värsketest marjadest ja puuviljadest 

200

0,21

0,1

23,8

99,4

7.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

8. Leiburi Rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

9. Leiburi Kaerasepik 

30

2,88

1,23

12,93

76,3

 

24,48

22,32

106,48

744,5

REEDE, 20.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Ahjuviinerid

60

7,2

9,9

4,5

140

2. Hapukoorekaste

50

0,83

3,69

2,15

46,5

3. Tatrapuder, sõmer

70

2,37

3,72

13,23

98,6

4. Täistera makaronid, keedetud

80

3,33

2,33

18,89

112,8

5. Kapsasalat värske kurgiga ja rohelise sibulaga

50

0,52

2,59

2,17

35,2

6. Peedisalat apelsini ja õuntega

50

0,76

1,44

6,27

42,2

7. Apelsinimahlajook

200

0,06

0

18,54

76,3

8.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

9. Leiburi Rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

10. Leiburi Kaerasepik 

30

2,88

1,23

12,93

76,3

 

26,47

30,35

105,3

822,5

 

Keskmine:

25,93

25,25

106,62

778,23

 

Menüü: 16.04.2018 - 20.04.2018

ESMASPÄEV, 16.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Sardellid

70

8,4

14

5,25

186,2

2. Külm kaste

30

0,87

0,51

2,84

20

3. Kartulipüree

150

2,97

2,28

21,21

120,4

4. Värske tomat

25

0,18

0,05

0,93

5

5. Mustsõstrajook

200

0,2

0,07

13,23

55,7

6. Triinu rukkileib (Leibur)

25

1,3

0,38

11

53,9

 

13,91

17,29

54,45

441,1

TEISIPÄEV, 17.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Lihafrikadellid hapukoore kastmes

125

8,63

10,28

7,59

162,1

2. Keedetud kartulid

150

2,86

0,16

25,21

116,6

3. Porgandi - ananassisalat

30

0,27

1

2,53

20,8

4. Õunakompott

200

0,04

0,06

16,91

70,1

5. Leiburi Tatraleib

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

13,72

11,74

68,25

445,3

KOLMAPÄEV, 18.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Piima-makaronisupp

300

12,77

9,38

58,49

379,4

2. Võileib singi ja kurgiga

60

5,5

6,23

15,04

142,1

3. Kakao

200

3,44

3,16

13,82

100,2

4. Leiburi Tatraleib

25

1,6

0,2

13,35

63,2

 

23,32

18,96

100,71

684,8

NELJAPÄEV, 19.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kodune kotlet (kalkuni-ja sealihast, kohapeal valmistatud)

80

11,75

4,91

4,32

111,5

2. Tatrapuder, sõmer

150

5,09

7,97

28,34

211,2

3. Hapukoorekaste

30

0,5

2,21

1,29

27,9

4. Riivitud toorpeedisalat (peet, õlikaste)

30

0,67

1,6

3,97

33,9

5. Piparmünditee 

200

0

0

13,47

55,2

6. Jassi must seemneleib 

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

19,93

16,94

67,41

515,6

REEDE, 20.04.2018

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kodunepraad 

250

11,11

14,04

24,13

275,1

2. Tomati - hapukurgi salat

50

0,44

1,61

1,44

22,7

3. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

4. Must rukkileib 

30

1,98

0,38

15,3

74,4

 

13,58

16,05

55,13

431

 

Keskmine:

16,89

16,2

69,19

503,57