Toitlustamine (ajutiselt)

 

pärast 1. tundi  - 1а, 1b, 1d, 1е, 1с, 2а, 2b, 2d, 2e
pärast 2. tundi  -  2с, 3а, 3b, 3d, 3е, 3с, 3m, 4a, 4b
pärast 3. tundi  -  4v, 4с, 4e, 5а, 5b, 5с, 5v, 6a, 6b, 6c
pärast 4. tundi  - 7а, 7b, 7v,7c, 8a, 8b, 8v 
pärast 5. tundi  - 9а, 9b, 9v, 9g, 10, 11, 12

Menüü: 25.09.2017 - 29.09.2017

ESMASPÄEV, 25.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Frankfurter viinerid

80

9,6

16,4

6

216,5

2. Külm kaste

30

0,87

0,51

2,84

20

3. Täistera makaronid, keedetud

80

3,33

2,33

18,89

112,8

4. Sõmer riis

70

1,6

2,55

18,65

106,7

5. Valge peakapsasalat sibula ja õuntega

50

0,5

1,62

3,82

32,8

6. Porgandisalat mahlaga

50

0,63

0,2

4,99

24,9

7. Piparmünditee 

200

0

0

13,47

55,2

8.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

9. Leiburi Seemne Ruks

15

1,31

1,28

5,79

40,9

10.  Leiburi Kaerasepik 

15

1,5

0,47

6,59

37,5

11. Pirni sektorid

100

0,4

0,4

10,6

48,8

12. Joogivesi/Maitsevesi

         
 

26,34

30,95

102,24

815

TEISIPÄEV, 26.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kodune seljanka

300

5,91

9,58

18,88

190,7

2. Kohupiimavaht  maasikate ja mustsõstardega

150

9,59

3,34

25,2

173,7

3.  Alma  piim 2,5%

200

6,6

5,2

10,6

118,9

4. Leiburi Eesti rukkileib

15

1,05

0,14

6,98

34,2

5.  Leiburi Kaerasepik 

20

2

0,62

8,78

50

6. Õuna sektorid

120

0,24

0,43

22,8

98,5

7. Joogivesi/Maitsevesi

         
 

25,38

19,31

93,24

665,9

KOLMAPÄEV, 27.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Guljašš sealihast 

125

9,55

12,12

5,68

175,2

2. Tatrapuder,sõmer

80

2,54

2,38

14,08

90,3

3. Keedetud kartul

70

1,31

1,27

11,59

64,7

4. Hapukurgi-peedisalat

50

0,79

1,62

4,71

37,6

5. Hiinakapsa-viinamarjasalat 

50

0,68

1,66

3,17

31,2

6. Alma piim 2,5% / keefir 2.5%

200

6,6

5,2

9,6

114,8

7. Jook värsketest marjadest

200

0,3

0,2

17,39

74,4

8. Leiburi Ruks

30

2,37

0,36

12,81

65,6

9.  Leiburi Kaerasepik 

15

1,5

0,47

6,59

37,5

10. Joogivesi/Maitsevesi

         
 

25,64

25,27

85,61

691,1

NELJAPÄEV, 28.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kala punases porgandi - sibula kastmes

150

11,18

8,83

6,99

156,6

2. Kartulipüree

100

1,98

1,52

14,14

80,2

3. Sõmer riis

50

1,14

1,82

13,32

76,2

4. Porgandi - pirnisalat 

50

0,45

1,69

4,04

34,1

5. Hapukapsa -peedisalat

50

0,69

1,6

4,27

35,3

6. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

7. Alma piim 2,5% / keefir 2.5%

200

6,6

5,2

9,6

114,8

8. Leiburi Seemne Ruks

30

2,61

2,55

11,58

81,9

9.  Leiburi Kaerasepik 

20

2

0,62

8,78

50

10. Joogivesi/Maitsevesi

         
 

26,7

23,85

87

687,9

REEDE, 29.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Hakkliharisoto köögiviljadega

300

14,41

12,1

53,26

390

2. Värske peakapsasalat punase redise, paprika ja tilliga

50

0,52

1,59

2,44

26,9

3. Tomati-sibulasalat õlikastmega

50

0,39

1,6

2,02

24,8

4. Soe mahlajook

200

0,48

0,06

18,98

80,3

5. Alma piim 2,5% / keefir 2.5%

200

6,6

5,2

9,6

114,8

6. Leiburi Tatraleib

15

0,96

0,12

8,01

37,9

7.  Leiburi Kaerasepik 

15

1,5

0,47

6,59

37,5

8. Õuna sektorid

150

0,3

0,54

28,5

123,1

9. Joogivesi/Maitsevesi

         
 

25,16

21,68

129,39

835,3

 

Keskmine:

25,84

24,21

99,5

739,06

 

Menüü: 25.09.2017 - 29.09.2017

ESMASPÄEV, 25.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kotlet sea-ja veisehakklihast

         

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3. Tervisesalat hapukoorega (värsked: õun, tomat, kurk, till, porru,redis,lehtsalat)

30

0,3

0,45

2,19

14,4

4. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

5. Leiburi Eesti rukkileib

30

2,1

0,29

13,95

68,5

 

5,25

3,47

55,25

280,4

TEISIPÄEV, 26.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Hakklihakaste roheliste hernestega

125

12,66

10,81

5,14

173,5

2. Tatrapuder,sõmer

150

4,76

4,46

26,39

169,2

3. Aedviljatoorsalat (tomat, v.paprika, h.kapsas, v.kurk, till) 

30

0,31

0,98

2,22

19,5

4. Suvemarja tee 

200

0

0

13,48

55,3

5. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

19,65

16,49

63,25

493,3

KOLMAPÄEV, 27.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Pilaff sealihast 

250

12,44

15,01

40,5

356,6

2. Porgandi-õuna salat õlikastmega

50

0,37

1,19

5,91

36,8

3. Kakao

200

3,44

3,16

20,67

128,2

4. Jassi must seemneleib (Eesti Pagar)

30

1,92

0,24

13,95

67,3

5. Banaani lõik

1 tk

1

0,48

20

90,6

 

19,18

20,07

101,03

679,5

NELJAPÄEV, 28.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Ahjus küpsetatud kana 

80

9,72

14,37

1,08

177,9

2. Keedetud kartul

150

2,81

2,71

24,85

138,6

3. Hiinakapsa - õuna ja paprikasalat ürdikastmega

30

0,43

0,99

1,49

17,1

4. Piparmünditee 

200

0

0

13,47

55,2

5. Triinu rukkileib (Leibur)

30

1,56

0,45

13,2

64,7

6. Mandariin

60

0,12

0,06

5,76

24,7

 

14,64

18,58

59,85

478,2

REEDE, 29.09.2017

 

Kogus, g

Valgud

Rasvad

Süsivesikud

Kcal

1. Kurzeme strooganov sealihast

150

12,4

11,25

8,55

190,5

2. Keedetud kartul

100

1,87

1,81

16,56

92,4

3. Hiinakapsa - värske kurgi ja tomatisalat

50

0,61

1,62

1,88

25,3

4. Tee sidruniga

200

0,05

0,02

14,27

58,8

5. Leiburi rukkileib, täistera

30

1,92

0,24

16,02

75,8

 

16,84

14,94

57,28

442,8

 

Keskmine:

15,11

14,71

67,33

474,83